Traditioneel houtrotherstel

Werkzaamheden

Repareren

Wanneer onderhoudswerkzaamheden niet op tijd worden uitgevoerd, kan er houtrot ontstaan bij kozijnen, deuren en glaslatten. Houtrot ontstaat door schimmels die in een vochtig klimaat het houtwerk aantasten, zodra de verflaag of het houtwerk is beschadigd.

Vroeger werd een kozijn in zijn geheel vervangen, maar dit is tegenwoordig wel anders. Door middel van houtrotherstel kunnen wij uw kozijnen weer zo goed als nieuw laten lijken. Repareren is veel goedkoper dan vernieuwen: schakel daarom Hijnen Rotterdam in voor uw houtrotherstel!

Goed om te weten

TIP!

Niet onbelangrijk: Door goed schilderwerk en regelmatig onderhoud wordt de kans op houtrot aanzienlijk kleiner. Ook daarover adviseren wij u graag! Neem contact met ons op en wij zullen kijken wat onze vakmensen voor u kunnen betekenen op het gebied van houtrotherstel en schilderwerk.

Hoe herstellen we het aangetaste hout?

Allereerst word er een inventarisatie en analyse gemaakt van de kwaliteit van het hout van uw woning of bedrijfspand. Onze bevindingen zijn het uitgangspunt voor een helder plan van aanpak voor het herstel van de houtrot.

Dit plan van aanpak kan variëren van een eenvoudige herstelprocedure tot het volledig vervangen van houten onderdelen. Dankzij onze deskundige vakmensen, de juiste gereedschappen en de beste technieken van onder andere Infinity Repair en Accoya® Wood staan wij u kwalitatief en klantgericht bij voor uw houtrotherstel.