Totaalonderhoud

Werkzaamheden

Schilderen

Schildersbedrijf N. Hijnen levert schilderwerk naar wens. Makkelijk en snel, zo heeft u er zelf geen omkijken meer naar. Dat scheelt, want een woning of bedrijfspand vraagt regelmatig om aandacht. Een verflaag is een belangrijk onderdeel van het onderhoud. Verf zorgt voor de noodzakelijke bescherming van de muren en het houtwerk. En natuurlijk maakt de juiste verf de uitstraling naar buiten toe compleet.

Bij Schildersbedrijf N. Hijnen bent u verzekerd van kwalitatief goed schilderwerk.

Zowel binnen als buiten voor:

  • woningen
  • bedrijfspanden
  • verenigingen van eigenaren (VVE)
  • nieuwbouw

Beglazing

Als u de ramen en kozijnen laat vervangen, is het slim om HR(++) dubbelglas te kiezen. Nieuwe ramen en kozijnen met isolerende beglazing, is wel een investering, maar u bespaart energie en verhoogt het comfort en de inbraakveiligheid van uw woning.

Denk bij  het vervangen van enkel glas, aan ventilatieroosters bij kozijnen, voor een gezonde lucht in huis. Het is verstandig om ook de gevel te isoleren als deze nog niet geïsoleerd is, want bij plaatsen van isolerende beglazing in een niet geïsoleerde muur, bestaat het risico op condens- en schimmelvorming op de muren. Laat u goed informeren en vraag Schildersbedrijf N. Hijnen om een advies dat bij uw woning of bedrijfspand past.

Gevelreiniging

Gevelreiniging is zeer belangrijk voor het behoud van uw gevel. Er zijn vele invloeden van buiten die uw gevel aantasten, denk aan vorst en regenwater. Ook schimmels, algen en mos groeien snel aan op uw gevel. Gevelreiniging zorgt ervoor dat deze factoren weinig tot geen kans krijgen om uw gevel te schaden. Zo gaat gevelreiniging ook vroegtijdige erosie tegen.

Onze medewerkers zijn goed opgeleid en hebben de nodige diploma’s om uw gevel de juiste, grondige gevelreiniging te geven die het nodig heeft. Naast gevelreiniging verzorgen wij ook: schilderwerk, behangwerk, stucadoorswerk en nog veel meer diensten binnen de schildersbranche.