Houtrotherstel

Werkzaamheden

Moderne oplossing

Houtrot aan uw kozijnen en deuren kan helaas redelijk vaak voorkomen. Daarom is het soms verstandig om af te wijken van de traditionele wijze van Houtrotherstel en te kiezen voor een moderne oplossing. Houtrotherstel is hier uitermate geschikt voor! Het is een duurzaam materiaal dat is gecertificeerd door het SKG-IKBOB en heeft het KOMO® innovatieproces-certifcaat mogen ontvangen. Een goede keuze dus!

Wat is het & hoe werkt het?

Wanneer uw houtrot niet herstelbaar is met traditionele middelen, zoals epoxyhars, kiezen we voor een modernere aanpak van uw Houtrotherstel. Zo werken wij met de kwalitatieve 3D-geprefabriceerde passtukken van Houtrotherstel, welke bestaan uit een awardwinnende formule. Deze stukken kunnen grote delen van uw verrotte hout vervangen. Daarnaast zijn deze passtukken ook nog eens ontzettend duurzaam: ze gaan een leven lang mee, omdat houtrot geen kans meer heeft op deze stukken. Wij hebben zelfs zoveel vertrouwen in de producten van Houtrotherstel dat wij u garantie geven op een lange levensduur.

Zeker met een lik schilderwerk is het verschil tussen het hout en het stuk Houtrotherstel niet meer zichtbaar. Ook hiervoor bent u bij Hijnen Rotterdam aan het juiste adres. Zo zijn wij in staat u een totaalpakket te bieden op het gebied van Houtrotherstel, of het nu traditioneel is of met de middelen van Houtrotherstel!