Hijnen Rotterdam B.V.
Tel: +31 10 - 473 44 83  | Hijnen Rotterdam Noord-West B.V. | Kiotoweg 173 | 3047 BG | Rotterdam

Elektra

Elektra

Bij een nieuw huis of bedrijfspand, een aanbouw of een opbouw is de elektra natuurlijk onmisbaar. Het is misschien niet het eerste waar u aan denkt, maar het is wel belangrijk dat u de elektra al vroeg in het proces in uw plannen meeneemt.  U moet namelijk kiezen hoeveel lichtpunten, stopcontacten en andere aansluitingen u nodig heeft en waar. Wij adviseren en voeren dit graag voor u uit.

Indeling van groot belang voor elektra

We nemen altijd wat speling, zodat u in de toekomst nog kunt uitbreiden en in iedere groep wat ruimte over heeft. Dan springen de stoppen er zeker niet uit bij het gebruik van meerdere apparaten. De indeling van uw pand of woning is ook belangrijk voor de aanleg van elektra. Hoe gaat u de verschillende kamers gebruiken? Waar komt bijvoorbeeld uw bank of bureau, de koelkast of het koffiezetapparaat? Het is fijn als de stopcontacten en schakelaars op de juiste plek zitten.

Contact

Neem contact met ons op voor meer informatie en het eventueel maken van een afspraak. Wij komen dan graag bij u langs om uw woning/bedrijfspand te bekijken en de mogelijkheden te bespreken.

 Hijnen Rotterdam Noord-West B.V.