Duurzaamheid

Informatie

De oplossing

Het compleet vervangen van uw kozijnen, deuren en glaslatten wanneer deze houtrot hebben, is niet meer van deze tijd. Want wat vandaag de dag centraal staat in ons dagelijks leven is duurzaamheid. Ook in onze bedrijfsvoering en het uitvoeren van onze werkzaamheden staat duurzaamheid hoog in het prioriteitenrijtje.

Daarom kijken wij altijd eerst naar de ontstane schade. Soms is het namelijk een duurzamere oplossing om het hout volledig te vervangen, maar wij kiezen waar mogelijk voor houtrotherstel. Hiermee zien uw kozijnen, deuren en glaslatten er namelijk binnen de kortste keren weer als nieuw uit – dus waarom vervangen, als het ook makkelijker kan?

Goed om te weten

DUURZAAMHEID

Bij ons houtrothersel maken wij enkel en alleen gebruik van innovatieve en gecertificeerde materialen van Infinity Repair en Accoya® Wood. Deze producten draaien om duurzaamheid en staan daarom garant voor een lange levensduur van uw kozijnen, deuren, glaslatten en dorpels na het houtrotherstel.

Houtrotherstel

Het hout van uw kozijn wordt vervangen of hersteld, afhankelijk van de situatie. Deze nieuwe onderdelen gaan gegarandeerd de rest van de levensduur van het kozijn mee.

Op deze plekken heeft houtrot geen schijn van kans meer, en met regelmatig onderhoud van de andere onderdelen ontwijkt u het probleem van houtrot gemakkelijk. Kies voor duurzaam, kies voor houtrotherstel!