Over ons

Hijnen Rotterdam

Over ons

Hijnen Rotterdam is in 1976 gestart door Nico Hijnen en is gevestigd op het bedrijventerrein Rotterdam Noord-West. Hijnen Rotterdam is een erkend schilders-, glas-, onderhouds- en aannemingsbedrijf.

Dag in dag uit staan wij voor u klaar om uw bedrijfspand of woning er perfect uit te laten zien.

Werkzaamheden

Schilderswerken

Eens in de paar jaar is het zo ver: het schilderwerk van uw woning is aan vervanging toe. Een klus waar u niet aan ontkomt, maar wel een dankbare klus. Het eindresultaat is namelijk schitterend!

Gaat u ook voor de beste kwaliteit? Laat het schilderwerk dan over aan Hijnen Rotterdam. Wij hebben niet alleen jarenlange ervaring, maar wij maken ook gebruik van de beste materialen om uw woning of pand in een mum van tijd te voorzien van een perfecte schilderlaag.

Werkzaamheden

Aannemingswerkzaamheden

Verhuizen of verbouwen? Dat is een vraag die je in de huidige woningmarkt veel hoort. Voor uw nieuwbouwproject kunnen wij uw plannen uitwerken en uitvoeren. In elke stap van het proces kunt u Hijnen Rotterdam inschakelen.

Anderzijds, wanneer u plannen heeft voor renovatie, uitbreiding of onderhoud aan woning of bedrijfspand. Bij Hijnen Rotterdam bent u daarvoor ook aan het juiste adres. Niet alleen voor een gedegen ontwerp, een bijpassende offerte en een soepel bouwproces, maar vooral voor een optimale uitvoering naar uw wensen en eisen.

Bedrijven waar wij mee samenwerken