Hijnen Rotterdam B.V.
Tel: +31 10 - 473 44 83  | Hijnen Rotterdam Noord-West B.V. | Kiotoweg 173 | 3047 BG | Rotterdam

Certificering

Certificering

Hijnen Rotterdam maakt uitsluitend gebruik van producten en technieken die gecertificeerd zijn. Hierdoor kunnen wij u de beste kwaliteit bieden voor de allerscherpste prijs, inclusief garantie! Hijnen Rotterdam voldoet daarnaast natuurlijk aan alle eisen die het VGM voor aannemers opstelt; wij voldoen daarmee aan de VGM Checklist voor Aannemers.

Infinity Repair

Voor het repareren en renoveren van houtrot in kozijnen, deuren, glaslatten en dorpels gebruiken wij de producten van Infinity Repair. De 3D-geprefabriceerde passtukken zijn gecertificeerd door het SKG-IKBOB en hebben het KOMO® innovatieproces-certifcaat mogen ontvangen.

Accoya® Wood

Ook het hout dat wij gebruiken voor onze houtrotherstel werkzaamheden, namelijk Radiata Pine en Alder van het merk Accoya® Wood zijn gecertificeerd. Dit hout is Cradle to Cradle Certified Gold, wat betekent dat het een innovatief product is waarbij duurzaamheid centraal staat.

Dit zijn de producten waar wij graag mee werken, om zo ons steentje bij te dragen aan bevordering van de duurzaamheid. Als u kiest voor houtrotherstel door Hijnen Rotterdam helpt u hierbij mee. Heeft u nog vragen of opmerkingen over deze certificeringen? Neem dan contact met ons op!

Houtrotherstel certificering