Rot kozijn repareren Rotterdam

Actief in de regio Rijnmond en omstreken

Rot kozijn repareren Rotterdam

Bijna ieder pand in Nederland krijgt er regelmatig wel eens mee te maken: een rot kozijn. Houtrot kan ontstaan wanneer schimmels in een vochtig klimaat het houtwerk aantasten. Bijvoorbeeld als de verflaag of het houtwerk is beschadigd. Het is dan verstandig om hier zo snel mogelijk wat aan te laten doen, voordat het van kwaad tot erger gaat. De vakmensen van Hijnen Rotterdam staan graag voor u klaar op het gebied van het repareren van een rot kozijn in Rotterdam of omstreken. Wij zorgen ervoor dat uw kozijnen binnen de kortste keren weer vrij van houtrot zijn en dat ook zullen blijven.

Rot kozijn laten repareren in Rotterdam door Hijnen Rotterdam

Wanneer u Hijnen Rotterdam inschakelt in Rotterdam voor het repareren van een rot kozijn, gaan onze deskundige vakmensen zo snel mogelijk met de juiste gereedschappen en de beste technieken aan de slag. We beginnen met het inventariseren en analyseren van uw woning of bedrijfspand en de kwaliteit van het hout. De bevindingen van deze analyse zijn het uitgangspunt voor een helder plan van aanpak voor het herstel van het houtrot in uw kozijnen.

Het proces

Nadat we het beschadigde hout in kaart hebben gebracht, halen we deze plekken voorzichtig weg door het nauwkeurig uit te snijden en weg te slaan. Deze plekken reinigen we grondig. Daarna worden deze plekken gevuld, gerepareerd en gemodelleerd door middel van 3D-geprefabriceerde passtukken van Infinity Repair, welke bestaan uit een award winnende formule. Als laatste wordt het gerepareerde hout overgeschilderd, zodat de reparatie niet meer zichtbaar is. Zo zorgen wij bij Hijnen Rotterdam voor een totaalpakket aan zorg bij houtherstel.

Neem contact met ons op

Het laten repareren van een rot kozijn in Rotterdam is goedkoper en duurzamer dan al het hout vervangen. Daarnaast kan op de gerepareerde plek nooit meer houtrot ontstaan. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over wat Hijnen Rotterdam voor u kunt betekenen op het gebied van schilderwerk en houtrot? Neem dan contact met ons op!

Houtrot laten repareren

Neem contact met ons op

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)