Reparatie houtrot Ridderkerk

Actief in de regio Rijnmond en omstreken

Reparatie houtrot Ridderkerk

Houtrot is een veelvoorkomend probleem – bijna ieder huishouden in Nederland heeft er wel eens mee te maken. Houtrot kan ontstaan wanneer schimmels een vochtig klimaat het houtwerk aantasten, zodra de verflaag of het houtwerk is beschadigd. Om ervoor te zorgen dat houtrot niet van kwaad tot erger leidt, is het belangrijk om er zo snel mogelijk iets aan te doen. Hiervoor bent u bij Hijnen Rotterdam aan het juiste adres! Door middel van een reparatie van houtrot in Ridderkerk kunnen wij uw kozijnen, deuren en glaslatten weer zo goed als nieuw laten lijken.

Zo gaat de reparatie van houtrot in Ridderkerk in z’n werk

Onze deskundige vakmensen gaan zo snel mogelijk met de juiste gereedschappen en de beste technieken aan de slag om uw houtrot te repareren. We beginnen met het inventariseren en analyseren van uw woning of bedrijfspand en de kwaliteit van het hout. Waar bevindt het houtrot zich? En welke plekken staan op het punt om te rotten? Vervolgens wordt er een inventarisatie en analyse gemaakt van de kwaliteit van het hout van uw woning of bedrijfspand. Onze bevindingen van deze analyse zijn het uitgangspunt voor een helder plan van aanpak voor het herstel van het houtrot.

Het proces

Nadat we het beschadigde hout in kaart hebben gebracht, halen we deze plekken voorzichtig weg door het nauwkeurig uit te snijden en weg te slaan. Deze plekken reinigen we grondig. Daarna worden deze plekken gevuld, gerepareerd en gemodelleerd door middel van speciale houtrotsystemen. Zo werken wij met de kwalitatieve 3D-geprefabriceerde passtukken van Infinity Repair, welke bestaan uit een award winnende formule. Als laatste wordt het gerepareerde hout overgeschilderd, zodat de reparatie niet maar zichtbaar is. Zo zorgen wij bij Hijnen Rotterdam voor een totaalpakket aan zorg bij houtherstel.

Neem contact met ons op

Het repareren van houtrot is goedkoper en duurzamer dan al het hout vervangen. Daarnaast kan op de gerepareerde plek nooit meer houtrot ontstaan. Zo heeft u lang plezier van uw kozijn, deur of glaslat. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over wat Hijnen Rotterdam voor u kunt betekenen op het gebied van schilderwerk en de reparatie van houtrot in Ridderkerk en omstreken? Neem dan contact met ons op!

Houtrotreparatie

Neem contact met ons op

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)