Oplossing houtrot Hoogvliet

Actief in de regio Rijnmond en omstreken

Oplossing houtrot Hoogvliet

Denkt u dat u – net als heel veel andere Nederlandse huishoudens – last heeft van houtrot aan bijvoorbeeld uw deuren, kozijnen of glaslatten? Dan is het belangrijk om er zo snel mogelijk iets aan te laten doen, om erger te voorkomen. Hijnen Rotterdam heeft de oplossing voor houtrot in Hoogvliet voor u! Door middel van houtrotherstel kunnen wij uw hout weer zo goed als nieuw laten lijken. Schakel daarom Hijnen Rotterdam in voor uw houtrotherstel!

Hijnen Rotterdam voor uw oplossing voor houtrot in Hoogvliet

Houtrot kan ontstaan wanneer schimmels (die leven in een vochtig klimaat) het houtwerk aantasten, zodra de verflaag of het houtwerk is beschadigd. Vroeger werd een kozijn in zijn geheel vervangen, maar dit is tegenwoordig wel anders. Herstellen is vele malen goedkoper dan vernieuwen en ook nog eens veel duurzamer. Kiest u voor de oplossing voor houtrot in Hoogvliet van Hijnen Rotterdam, dan kiest u voor werkzaamheden op maat.

Het begin

We beginnen met het inventariseren en analyseren van uw woning of bedrijfspand en de kwaliteit van het hout. Onze bevindingen van deze analyse zijn het uitgangspunt voor een helder plan van aanpak voor uw op maat gemaakte oplossing voor uw houtrot. Zo weet u ook precies wat er gaat gebeuren en waar u aan toe bent!

Het proces

Daarna gaan onze deskundige vakmensen zo snel mogelijk aan de slag om uw houtrot te herstellen door middel van de juiste gereedschappen en de beste technieken. De rotte plekken worden voorzichtig weggehaald en grondig gereinigd. Daarna worden deze plekken gevuld, gerepareerd en gemodelleerd door middel van de kwalitatieve 3D-geprefabriceerde passtukken van Infinity Repair. Als laatste schilderen wij het hout over met verf van de beste kwaliteit, zodat de werkzaamheden niet meer zichtbaar zullen zijn.

Neem contact met ons op

Zo zorgen wij bij Hijnen Rotterdam voor een totaalpakket voor de oplossing voor houtrot in Hoogvliet en omstreken. Door goed schilderwerk en regelmatig onderhoud wordt de kans op houtrot aanzienlijk kleiner. Ook daarover adviseren wij u graag! Neem contact met ons op en wij zullen kijken wat onze vakmensen voor u kunnen betekenen op het gebied van houtrotherstel en schilderwerk.

Herstellen houtrot

Neem contact met ons op

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)