Hijnen Rotterdam B.V.
Tel: +31 10 - 473 44 83  | Hijnen Rotterdam Noord-West B.V. | Kiotoweg 173 | 3047 BG | Rotterdam

Oplossing houtrot Gorinchem

Oplossing houtrot Gorinchem

Denkt u dat u – net als heel veel andere Nederlandse huishoudens – last heeft van houtrot aan bijvoorbeeld uw deuren, kozijnen of glaslatten? Dan is het belangrijk om er zo snel mogelijk iets aan te laten doen, om erger te voorkomen. Hijnen Rotterdam heeft de oplossing houtrot Gorinchem voor u! Door middel van houtrotherstel kunnen wij uw hout weer zo goed als nieuw laten lijken. Schakel daarom Hijnen Rotterdam in voor uw houtrotherstel!

Hijnen Rotterdam voor uw oplossing houtrot Gorinchem

Houtrot kan ontstaan wanneer schimmels (die leven in een vochtig klimaat) het houtwerk aantasten, zodra de verflaag of het houtwerk is beschadigd. Vroeger werd een kozijn in zijn geheel vervangen, maar dit is tegenwoordig wel anders. Herstellen is vele malen goedkoper dan vernieuwen en ook nog eens veel duurzamer. Kiest u voor de oplossing houtrot Gorinchem van Hijnen Rotterdam, dan kiest u voor werkzaamheden op maat.

We beginnen met het inventariseren en analyseren van uw woning of bedrijfspand en de kwaliteit van het hout. Onze bevindingen van deze analyse zijn het uitgangspunt voor een helder plan van aanpak voor uw op maat gemaakte oplossing voor uw houtrot. Zo weet u ook precies wat er gaat gebeuren en waar u aan toe bent!

Daarna gaan onze deskundige vakmensen zo snel mogelijk aan de slag om uw houtrot te herstellen door middel van de juiste gereedschappen en de beste technieken. De rotte plekken worden voorzichtig weggehaald en grondig gereinigd. Daarna worden deze plekken gevuld, gerepareerd en gemodelleerd door middel van de kwalitatieve 3D-geprefabriceerde passtukken van Infinity Repair. Als laatste schilderen wij het hout over met verf van de beste kwaliteit, zodat de werkzaamheden niet meer zichtbaar zullen zijn.

Zo zorgen wij bij Hijnen Rotterdam voor een totaalpakket voor oplossing houtrot Gorinchem . Door goed schilderwerk en regelmatig onderhoud wordt de kans op houtrot aanzienlijk kleiner. Ook daarover adviseren wij u graag! Neem contact met ons op en wij zullen kijken wat onze vakmensen voor u kunnen betekenen op het gebied van houtrotherstel en schilderwerk.

Houtrotherstel Gorinchem Contact

Neem contact met ons op voor meer informatie en het eventueel maken van een afspraak. Wij komen dan graag bij u langs om uw houtrot te bekijken en de mogelijkheden te bespreken

  Uw naam

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw email

  Uw telefoonnummer

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)