Hijnen Rotterdam B.V.
Tel: +31 10 - 473 44 83  | Hijnen Rotterdam Noord-West B.V. | Kiotoweg 173 | 3047 BG | Rotterdam

Kozijn repareren epoxy Heerjansdam

Kozijn repareren epoxy Heerjansdam

Rotte kozijnen komen helaas vaak voor. Dat is natuurlijk ook logisch, gezien het vochtige klimaat dat er in ons koude kikkerlandje heerst. Houtrot ontstaat namelijk wanneer schimmels in een vochtig klimaat het houtwerk aantasten, wanneer bijvoorbeeld de verflaag of het houtwerk is beschadigd. De vakmensen van Hijnen Rotterdam staan graag voor u klaar op het gebied van kozijn repareren epoxy Heerjansdam . Wij zorgen ervoor dat uw kozijnen binnen de kortste keren weer vrij van houtrot zijn op de meest efficiënte manier.

Kozijn repareren epoxy Heerjansdam door Hijnen Rotterdam

Wanneer u Hijnen Rotterdam inschakelt voor rot kozijn repareren Heerjansdam , gaan onze deskundige vakmensen zo snel mogelijk met de juiste gereedschappen en de beste technieken aan de slag. We beginnen met het inventariseren en analyseren van uw woning of bedrijfspand en de kwaliteit van het hout. De bevindingen van deze analyse zijn het uitgangspunt voor een helder plan van aanpak voor het herstel van het houtrot in uw kozijnen.

Nadat we het beschadigde hout in kaart hebben gebracht, halen we deze plekken voorzichtig weg door het nauwkeurig uit te snijden en weg te slaan. Deze plekken reinigen we grondig. Daarna wordt de ondergrond van het te repareren gedeelte geïmpregneerd met epoxy. Vervolgens wordt er een goede epoxylijm aangebracht om de gaten in het kozijn op te vullen. De combinatie van een met epoxy geïmpregneerde ondergrond en een goede opvulling zorgt ervoor dat de twee middelen goed aan elkaar hechten, waardoor uw gerepareerde kozijn nog jaren mee kan! Als laatste wordt het gerepareerde hout overgeschilderd, zodat de reparatie niet meer zichtbaar is. Zo zorgen wij bij Hijnen Rotterdam voor een totaalpakket aan zorg bij houtherstel.

Kozijn repareren epoxy Heerjansdam is goedkoper en duurzamer dan al het hout vervangen. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over wat Hijnen Rotterdam voor u kunt betekenen op het gebied van schilderwerk en houtrot? Neem dan contact met ons op! /one_half_first]

Houtrot repareren Heerjansdam Contact

Neem contact met ons op voor meer informatie en het eventueel maken van een afspraak. Wij komen dan graag bij u langs om uw houtrot te bekijken en de mogelijkheden te bespreken

  Uw naam

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw email

  Uw telefoonnummer

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)