Kozijn repareren epoxy Barendrecht

Actief in de regio Rijnmond en omstreken

Kozijn repareren epoxy Barendrecht

Rotte kozijnen komen helaas vaak voor. Dat is natuurlijk ook logisch, gezien het vochtige klimaat dat er in ons koude kikkerlandje heerst. Houtrot ontstaat namelijk wanneer schimmels in een vochtig klimaat het houtwerk aantasten, wanneer bijvoorbeeld de verflaag of het houtwerk is beschadigd. De vakmensen van Hijnen Rotterdam staan graag voor u klaar op het gebied van het repareren van uw kozijn in Barendrecht met epoxy. Wij zorgen ervoor dat uw kozijnen binnen de kortste keren weer vrij van houtrot zijn op de meest efficiënte manier.

Kozijn repareren met epoxy in Barendrecht door Hijnen Rotterdam

Wanneer u Hijnen Rotterdam inschakelt voor het repareren van uw kozijn in Barendrecht met epoxy, gaan onze deskundige vakmensen zo snel mogelijk met de juiste gereedschappen en de beste technieken aan de slag. We beginnen met het inventariseren en analyseren van uw woning of bedrijfspand en de kwaliteit van het hout. De bevindingen van deze analyse zijn het uitgangspunt voor een helder plan van aanpak voor het herstel van het houtrot in uw kozijnen.

Het proces

Nadat we het beschadigde hout in kaart hebben gebracht, halen we deze plekken voorzichtig weg door het nauwkeurig uit te snijden en weg te slaan. Deze plekken reinigen we grondig. Daarna wordt de ondergrond van het te repareren gedeelte geïmpregneerd met epoxy. Vervolgens wordt er een goede epoxylijm aangebracht om de gaten in het kozijn op te vullen. De combinatie van een met epoxy geïmpregneerde ondergrond en een goede opvulling zorgt ervoor dat de twee middelen goed aan elkaar hechten, waardoor uw gerepareerde kozijn nog jaren mee kan! Als laatste wordt het gerepareerde hout overgeschilderd, zodat de reparatie niet meer zichtbaar is. Zo zorgen wij bij Hijnen Rotterdam voor een totaalpakket aan zorg bij houtherstel.

Neem contact met ons op

Kozijn repareren met epoxy in Barendrecht is goedkoper en duurzamer dan al het hout vervangen. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over wat Hijnen Rotterdam voor u kunt betekenen op het gebied van schilderwerk en houtrot? Neem dan contact met ons op!

Kozijn repareren epoxy

Neem contact met ons op

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)