Houtrotreparatie Sliedrecht

Actief in de regio Rijnmond en omstreken

Houtrotreparatie Sliedrecht

Houtrot is een veelvoorkomend probleem – bijna ieder huishouden in Nederland heeft er wel eens mee te maken. Houtrot kan ontstaan wanneer schimmels een vochtig klimaat het houtwerk aantasten, zodra de verflaag of het houtwerk is beschadigd. Om ervoor te zorgen dat houtrot niet van kwaad tot erger leidt, is het belangrijk om er zo snel mogelijk iets aan te doen. Hiervoor bent u bij Hijnen Rotterdam aan het juiste adres! Door middel van houtrotreparatie in Sliedrecht kunnen wij uw kozijnen, deuren en glaslatten weer zo goed als nieuw laten lijken. Kiest u voor houtrotreparatie in Sliedrecht door Hijnen Rotterdam, dan kiest u voor werkzaamheden op maat.

Het proces van houtrotreparatie in Sliedrecht

Met onze deskundige vakmensen, de juiste gereedschappen en de beste technieken gaan wij zo snel mogelijk aan de slag om uw houtrot te repareren. We beginnen met het inventariseren en analyseren van uw woning of bedrijfspand en de kwaliteit van het hout. Waar bevindt het houtrot zich? En welke plekken staan op het punt om te rotten? Vervolgens wordt er een inventarisatie en analyse gemaakt van de kwaliteit van het hout van uw woning of bedrijfspand. Onze bevindingen van deze analyse zijn het uitgangspunt voor een helder plan van aanpak voor het herstel van het houtrot. Zo weet u ook precies wat er gaat gebeuren en waar u aan toe bent.

Hoe gaat het in zijn werk?

Nadat we het beschadigde hout in kaart hebben gebracht, halen we deze plekken voorzichtig weg. Deze plekken reinigen we grondig. Daarna worden deze plekken gevuld, gerepareerd en gemodelleerd door middel van speciale houtrotsystemen. Zo werken wij met de kwalitatieve 3D-geprefabriceerde passtukken van Infinity Repair, welke bestaan uit een award winnende formule. De laatste stap is schilderwerk – ook dit nemen we graag voor u uit handen! Zo zorgen wij bij Hijnen Rotterdam voor een totaalpakket aan zorg bij houtherstel.

Neem contact met ons op

Door goed schilderwerk en regelmatig onderhoud wordt de kans op houtrot aanzienlijk kleiner. Ook daarover adviseren wij u graag! Neem contact met ons op en wij zullen kijken wat onze vakmensen voor u kunnen betekenen op het gebied van houtrotreparatie in Sliedrecht en schilderwerk.

Houtrotreparatie

Neem contact met ons op

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)