Houtrotherstel Drechtsteden

Actief in de regio Rijnmond en omstreken

Houtrotherstel Drechtsteden

Heeft u last van of vermoedt u dat u last heeft van houtrot? Houtrot kan ontstaan wanneer schimmels een vochtig klimaat het houtwerk aantasten, zodra de verflaag of het houtwerk is beschadigd. Vroeger werd een kozijn in zijn geheel vervangen, maar dit is tegenwoordig wel anders. Door middel van houtrotherstel in Drechtsteden kunnen wij uw kozijnen weer zo goed als nieuw laten lijken. Herstellen is vele malen goedkoper dan vernieuwen en ook nog eens veel duurzamer. Schakel daarom Hijnen Rotterdam in voor uw houtrotherstel!

Waarom heeft u last van houtrot?

Wanneer onderhoudswerkzaamheden niet op tijd worden uitgevoerd, kan er houtrot ontstaan bij kozijnen, deuren en glaslatten. Dit is natuurlijk ontzettend vervelend en kan leiden tot grotere problemen als hier niet zo snel mogelijk iets aan gedaan wordt. Kiest u voor houtrotherstel in Drechtsteden door Hijnen Rotterdam, dan kiest u voor werkzaamheden op maat.

Hoe gaat houtrotherstel in Drechtsteden precies in zijn werk?

We beginnen met het inventariseren en analyseren van uw woning of bedrijfspand en de kwaliteit van het hout. Waar bevindt het houtrot zich? En welke plekken staan op het punt om te rotten? Vervolgens wordt er een inventarisatie en analyse gemaakt van de kwaliteit van het hout van uw woning of bedrijfspand. Onze bevindingen van deze analyse zijn het uitgangspunt voor een helder plan van aanpak voor het herstel van het houtrot. Zo weet u ook precies wat er gaat gebeuren en waar u aan toe bent.

Het proces

Met onze deskundige vakmensen, de juiste gereedschappen en de beste technieken gaan wij zo snel mogelijk aan de slag om uw houtrot te herstellen. Nadat we het beschadigde hout in kaart hebben gebracht, halen we deze plekken voorzichtig weg. Deze plekken reinigen we grondig. Daarna worden deze plekken gevuld, gerepareerd en gemodelleerd door middel van speciale houtrotsystemen. Zo werken wij met de kwalitatieve 3D-geprefabriceerde passtukken van Infinity Repair, welke bestaan uit een award winnende formule.

Neem contact met ons op

De laatste stap is schilderwerk – ook dit nemen we graag voor u uit handen! Zo zorgen wij bij Hijnen Rotterdam voor een totaalpakket aan zorg bij houtherstel. Door goed schilderwerk en regelmatig onderhoud wordt de kans op houtrot aanzienlijk kleiner. Ook daarover adviseren wij u graag! Neem contact met ons op en wij zullen kijken wat onze vakmensen voor u kunnen betekenen op het gebied van houtrotherstel in Drechtsteden en schilderwerk.

Houtrotherstel

Neem contact met ons op

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)