Houtrot repair Spijkenisse

Actief in de regio Rijnmond en omstreken

Houtrot repair Spijkenisse

Heeft u last van of vermoedt u dat u last heeft van houtrot? Dan bent u niet de enige. Houtrot is een veelvoorkomend probleem – bijna ieder huishouden in Nederland heeft er wel eens mee te maken. Houtrot ontstaat wanneer schimmels in een vochtig klimaat het houtwerk aantasten. Dit kan komen doordat bijvoorbeeld de verflaag of het houtwerk is beschadigd. Om verdere schade te voorkomen is houtrot repair in Spijkenisse een verstandige keuze. Hijnen Rotterdam laat uw kozijnen, deuren en glaslatten weer zo goed als nieuw laten lijken door middel van de nieuwste technieken. Kiest u voor houtrot repair in Spijkenisse door Hijnen Rotterdam, dan kiest u voor werkzaamheden op maat.

Hijnen Rotterdam aan de slag voor uw houtrot repair in Spijkenisse

Onze deskundige vakmensen gaan met de juiste gereedschappen en technieken aan de slag om uw houtrot te repareren. We beginnen met het inventariseren en analyseren van uw woning of bedrijfspand en de kwaliteit van het hout. Waar bevindt het houtrot zich? En welke plekken staan op het punt om te rotten? Vervolgens wordt er een inventarisatie en analyse gemaakt van de kwaliteit van het hout van uw woning of bedrijfspand. Onze bevindingen van deze analyse zijn het uitgangspunt voor een helder plan van aanpak voor het herstel van het houtrot.

Het proces

Nadat we het beschadigde hout in kaart hebben gebracht, halen we deze plekken voorzichtig weg. Deze plekken reinigen we grondig. Daarna worden deze plekken gevuld, gerepareerd en gemodelleerd door middel van speciale houtrotsystemen. Zo werken wij met de kwalitatieve 3D-geprefabriceerde passtukken van Infinity Repair, welke bestaan uit een award winnende formule. Als laatste wordt het houtwerk overgeschilderd, waardoor de werkzaamheden niet meer zichtbaar zijn.

Neem contact met ons op

Bij Hijnen Rotterdam zorgen we altijd voor een totaalpakket aan zorg bij houtherstel. Ook adviseren wij u graag over hoe u houtrot in de toekomst kan worden voorkomen. Heeft u interesse in onze diensten of heeft u nog vragen? Neem contact met ons op en wij zullen kijken wat onze vakmensen voor u kunnen betekenen op het gebied van houtrot repair in Spijkenisse en schilderwerk.

Houtrot repair

Neem contact met ons op

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)