Hijnen Rotterdam B.V.
Tel: +31 10 - 473 44 83  | Hijnen Rotterdam Noord-West B.V. | Kiotoweg 173 | 3047 BG | Rotterdam

Houtrot laten repareren Hardinxveld-Giessendam

Houtrot laten repareren Hardinxveld-Giessendam

Bijna ieder huishouden in Nederland heeft er wel eens mee te maken: houtrot. Houtrot kan ontstaan wanneer schimmels een vochtig klimaat het houtwerk aantasten, zodra de verflaag of het houtwerk is beschadigd. Om erger te voorkomen, is houtrot laten repareren Hardinxveld-Giessendam een zeer verstandige keuze. Hijnen Rotterdam neemt graag uw zorgen uit handen op het gebied van houtrotreparatie. Wij zorgen ervoor dat uw kozijnen, deuren en glaslatten weer houtrotvrij zijn en dat ook zullen blijven!

Houtrot laten repareren Hardinxveld-Giessendam door Hijnen Rotterdam: zo gaat dat in z’n werk

Wanneer Hijnen Rotterdam inschakelt om uw houtrot laten repareren Hardinxveld-Giessendam , gaan onze deskundige vakmensen zo snel mogelijk met de juiste gereedschappen en de beste technieken aan de slag. We beginnen met het inventariseren en analyseren van uw woning of bedrijfspand en de kwaliteit van het hout. Waar bevindt het houtrot zich? Vervolgens wordt er een inventarisatie en analyse gemaakt van de kwaliteit van het hout van uw woning of bedrijfspand. Onze bevindingen van deze analyse zijn het uitgangspunt voor een helder plan van aanpak voor het herstel van het houtrot.

De rotte plekken worden voorzichtig weggehaald door het nauwkeurig uit te snijden en weg te slaan. Deze plekken reinigen we grondig. Daarna worden deze plekken gevuld, gerepareerd en gemodelleerd door middel van 3D-geprefabriceerde passtukken van Infinity Repair, welke bestaan uit een award winnende formule. Als laatste wordt het gerepareerde hout overgeschilderd, zodat de reparatie niet maar zichtbaar is. Zo zorgen wij bij Hijnen Rotterdam voor een totaalpakket aan zorg bij houtherstel!

Houtrot laten repareren Hardinxveld-Giessendam is goedkoper en duurzamer dan al het hout vervangen. Daarnaast kan op de gerepareerde plek nooit meer houtrot ontstaan. Zo heeft u lang plezier van uw kozijn, deur of glaslat. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over wat Hijnen Rotterdam voor u kunt betekenen op het gebied van schilderwerk en houtrot? Neem dan contact met ons op!

Houtrot laten repareren Hardinxveld-Giessendam Contact

Neem contact met ons op voor meer informatie en het eventueel maken van een afspraak. Wij komen dan graag bij u langs om uw houtrot te bekijken en de mogelijkheden te bespreken

  Uw naam

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw email

  Uw telefoonnummer

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)