Houtrot laten repareren Alblasserdam

Actief in de regio Rijnmond en omstreken

Houtrot laten repareren Alblasserdam

Bijna ieder huishouden in Nederland heeft er wel eens mee te maken: houtrot. Houtrot kan ontstaan wanneer schimmels een vochtig klimaat het houtwerk aantasten, zodra de verflaag of het houtwerk is beschadigd. Om erger te voorkomen, is houtrot laten repareren in Alblasserdam een zeer verstandige keuze. Hijnen Rotterdam neemt graag uw zorgen uit handen op het gebied van houtrotreparatie. Wij zorgen ervoor dat uw kozijnen, deuren en glaslatten weer houtrotvrij zijn en dat ook zullen blijven!

Houtrot laten repareren in Alblasserdam door Hijnen Rotterdam: zo gaat dat in z’n werk

Wanneer Hijnen Rotterdam inschakelt om uw houtrot te laten repareren in Alblasserdam en omstreken, gaan onze deskundige vakmensen zo snel mogelijk met de juiste gereedschappen en de beste technieken aan de slag. We beginnen met het inventariseren en analyseren van uw woning of bedrijfspand en de kwaliteit van het hout. Waar bevindt het houtrot zich? Vervolgens wordt er een inventarisatie en analyse gemaakt van de kwaliteit van het hout van uw woning of bedrijfspand. Onze bevindingen van deze analyse zijn het uitgangspunt voor een helder plan van aanpak voor het herstel van het houtrot.

Het proces

De rotte plekken worden voorzichtig weggehaald door het nauwkeurig uit te snijden en weg te slaan. Deze plekken reinigen we grondig. Daarna worden deze plekken gevuld, gerepareerd en gemodelleerd door middel van 3D-geprefabriceerde passtukken van Infinity Repair, welke bestaan uit een award winnende formule. Als laatste wordt het gerepareerde hout overgeschilderd, zodat de reparatie niet maar zichtbaar is. Zo zorgen wij bij Hijnen Rotterdam voor een totaalpakket aan zorg bij houtherstel!

Neem contact met ons op

Houtrot laten repareren in Alblasserdam is goedkoper en duurzamer dan al het hout vervangen. Daarnaast kan op de gerepareerde plek nooit meer houtrot ontstaan. Zo heeft u lang plezier van uw kozijn, deur of glaslat. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over wat Hijnen Rotterdam voor u kunt betekenen op het gebied van schilderwerk en houtrot? Neem dan contact met ons op!

Houtrot laten repareren

Neem contact met ons op

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)