Herstellen houtrot Alblasserdam

Actief in de regio Rijnmond en omstreken

Herstellen houtrot Alblasserdam

Houtrot ontstaat wanneer schimmels een vochtig klimaat het houtwerk aantasten, zodra de verflaag of het houtwerk is beschadigd. Om verdere en grotere schade te voorkomen, is het belangrijk dat u zo snel mogelijk een professional inschakelt die weet wat te doen. Kiest u voor herstellen van houtrot in Alblasserdam door Hijnen Rotterdam, dan kiest u voor werkzaamheden op maat. Door middel van houtrotherstel laten wij uw kozijnen weer zo goed als nieuw lijken.

Proces van herstellen van houtrot in Alblasserdam

Het hestellen van houtrot in Alblasserdam begint met het inventariseren en analyseren van uw woning of bedrijfspand en de kwaliteit van het hout. Waar bevindt het houtrot zich? En welke plekken staan op het punt om te rotten? Vervolgens wordt er een inventarisatie en analyse gemaakt van de kwaliteit van het hout van uw woning of bedrijfspand. Onze bevindingen van deze analyse zijn het uitgangspunt voor een helder plan van aanpak voor het herstel van het houtrot. Zo weet u ook precies wat er gaat gebeuren en waar u aan toe bent.

Hoe gaat het in zijn werk?

Nadat we het beschadigde hout in kaart hebben gebracht, halen we deze plekken voorzichtig weg. Deze plekken reinigen we grondig. Daarna worden deze plekken gevuld, gerepareerd en gemodelleerd door middel van speciale houtrotsystemen. Zo werken wij met de kwalitatieve 3D-geprefabriceerde passtukken van Infinity Repair, welke bestaan uit een award winnende formule. De laatste stap is schilderwerk – ook dit nemen we graag voor u uit handen! Zo zorgen wij bij Hijnen Rotterdam voor een totaalpakket aan zorg bij houtherstel.

Neem contact met ons op

Door goed schilderwerk en regelmatig onderhoud wordt de kans op houtrot aanzienlijk kleiner. Met onze deskundige vakmensen, de juiste gereedschappen en de beste technieken gaan wij zo snel mogelijk aan de slag met herstellen van houtrot in Alblasserdam en omstreken. Neem contact met ons op en wij zullen kijken wat onze vakmensen voor u kunnen betekenen op het gebied van houtrotherstel en schilderwerk.

Herstellen houtrot

Neem contact met ons op

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)